Running Diplan is hardlopen en afvallen! Onder begeleiding van je eigen Diplan -coach van sportschool Body Business ga je aan de slag met een voor jou op maat gemaakt voedingsschema. Ook neem je  in groepsverband deel aan de hardlooptrainingen in een groep van BodyRun op je eigen niveau. Het hardlopen doe je dus bij BodyRun en het voedingsschema, wegen en meten bij Body Business. Maar gelukkig zitten we allemaal, lekker makkelijk, op 1 adres.

 

Deze periode loop van begin februari tot begin juni 2019

Lekker fit de zomer in! 

 

Actieprijs   225 euro

Zie onder aan de pagina hoe Diplan werkt!


Wil je behalve hardlopen ook nog een sportschoolabonnement en speciaal ondersteunend fitnessschema voor het hardlopen?

Dan kan je tegen minimale meerkosten een Running&Fitness Diplan abonnement afsluiten.  

 

Actieprijs 295 euroDiPlan

 

Hoe werkt Diplan 
Persoonlijke begeleiding en een op u afgestemde training. Deze twee begrippen vormen de basis van Diplan. Uw persoonlijke trainer stelt na een uitgebreide anamnese samen met u een voedings- en bewegingsprogramma op. Afgestemd op uw doelstelling en leefpatroon. En hij/zij begeleidt, adviseert en ondersteunt u bij de uitvoering hiervan. Uiteraard op een professionele en intensieve wijze.

Tien weken 
In tien weken tijd leert u een gezonde manier van leven aan. U verandert uw gedragspatronen. Zo ontwikkelt u een nieuw bewustzijn waarin gezond eten, plezier in sport, bewegen en ontspanning vanzelfsprekend worden.

  • Klanten die Diplan volgden en als doel gewichtsverlies hadden zijn gemiddeld bijna 1 kg per week kwijtgeraakt!
  • Klanten die Diplan volgden met als doel strakker te worden verliezen procenten aan lichaamsvet!

De maaltijden
U eet zes keer per dag. Drie maaltijden en drie tussendoortjes. Op die manier schommelt uw bloedsuikerspiegel niet teveel. De maaltijden in het voedingsprogramma zijn smakelijk en bovendien eenvoudig te bereiden. Per maaltijd weet u precies welke hoeveelheden u moet gebruiken. Van uw trainer ontvangt u per week een boodschappenlijst. Alle producten zijn gewoon in de supermarkt verkrijgbaar. Heeft u een allergie? Of lust u niet alles? Geen probleem. Uw begeleider zoekt dan samen met u naar vervangende producten.

De begeleiding
U ziet uw begeleider altijd een keer in de week. Hij of zij is dus uw stok achter de deur. Uw motivator. Houdt u zich niet aan uw programma? Dan kijkt uw begeleider samen met u wat u tegenhoudt. En zo nodig past hij of zij het programma aan naar een patroon dat wel bij u past.