Extra aanbod bodyrun en Partners


TRAILRUN trainingen

 

Wat is trailrunning? Trailrunning wil zeggen ‘off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes (Trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes bedwingen.

Steeds meer hardlopers zoeken deze uitdagingen op. Op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden. Dicht bij de natuur, om de rust te ervaren en te ervaren hoe fraai de omgeving is. Ongeveer eenzelfde beweging hebben we 20 jaar geleden gezien bij fietsers, waar vanuit het mountainbiken is ontstaan. Bron: Mudsweat trail

Voor wie zijn de trainingen bedoeld? Iedereen die nu in ieder geval al  10 km kan hardlopen maar ook uitdaging ziet in het lopen in de natuur over paden en heuvels, door plassen en modder. We hopen en denken dat de mensen beter op de trails uit de voeten kunnen d.m.v. het volgen van deze trainingen. En vooral ..... have fun!

Door wie? Marsel Wiegand Bruss  gaat de trainingen geven, hij is een van de eerste officieel gediplomeerde trailrun-trainers van Nederland

Locatie: Nedereindseberg ( terrein rondom skipiste Nieuwegein) en uitstapjes naar Bosrijk gebied. ( Zeist, Doorn, Kennemerduinen)

Data:  n.n.b.

Hoe laat? van 9.30 tot ........afhankelijk van waar we heen gaan. (de training zelf duurt ongeveer 1,5 uur)

Kosten: de kosten zullen 65 euro bedragen en het gaat dan om een 5 tal trainingen waarbij je onder andere de klim, daal en bochtentechniek onder de knie zal krijgen en je zekerder zal voelen op oneffen terrein. (vervoer naar boslocatie zal met eigen vervoer gaan)

Aanmelden: We starten in n.n.b. met deze trainingen. Heb je belangstelling dan kan je je hiervoor aanmelden via de aanmeldknop . 

Max. aantal deelnemers 12


Trainen met een hartslagmeter LET OP !!! Start weer op 3 maart

Heb je ook een hartslagmeter maar je weet niet hoe je ermee moet trainen? Of ben je van plan om er één aan te schaffen maar je weet het nut nog niet precies van zo’n hartslagmeter? Dan is deze cursus geschikt voor jou!


Conditietest

Wat je doel ook is, fit worden begint met een conditietest. Het is een onmisbaar onderdeel van alle trainingen die je nog gaat doen. Een goede conditietest geeft je inzicht in je mogelijkheden en vertelt je welke hartslagen en hartslagzones daarbij horen.


Personal hardlooptraining

Heb je geen tijd om samen in een groep te trainen maar wil je toch progressie maken? Met de techniektraining verbeteren we je looptechniek om economisch hard te lopen om blessures te voorkomen.

Informeer eens naar de mogelijkheden om met een personal Coach te gaan trainen.

€ 70,- per training. (1 a 1,5 uur)


Bodyrun werkt samen met Moventes

Moventes wil de kwaliteit van bewegen naar een hoger plan tillen, daarom werken fysiotherapeut en sporttherapeut onder een dak samen. 

Moventes Fysio- en  Soft Tissue Therapie


Sportschool Body Business IJsselstein

Als lid van BodyRun kan je bij Body Business (gedurende de periode dat loopt) onbeperkt sporten voor slechts 31,50 euro per maand!

 


Kinder Fysio Therapie IJsselstein

 Shirtsponsors