Hardlopen voor bedrijven

Clinic

Anderhalf of 2 uur lekker sportief bezig zijn met je

collega's! Prima teambuilding!  Wij verzorgen clinic's van 5 tot 100 personen.

Onder andere komen houding, looptechniek, stabiliteit en krachtoefeningen aan bod. Wij kunnen ook een schema naar het gewenste doel opstellen.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers, de plaats, , duur van de clinic en andere factoren maken wij een prijs voor u op maat.

Wij geven al een clinic vanaf 100 euro  ( ex btw)

Voor meer informatie over een hardloopclinic voor je bedrijf, bel naar Marsel, zijn telefoonnummer is 06-24629440 of mail mwiegandbruss@caiway.nl

 

 

 

Cursus

Wil je met je bedrijf meedoen aan een evenement zoals bijv. de Dam tot Dam loop, Zevenheuvelenloop, IJsselsteinloop of andere evenementen. Dan kan je daar naartoe trainen onder begeleiding van een trainer. Hij of zij kan je alle tips en trics van het hardlopen en het verantwoord opbouwen naar de race zelf aanleren. En wat is er nou leuker om met collega's onder elkaar naar een mooi sportief doel te werken.  Prima teambuilding.

Het aantal trainingen kan in overleg bepaald worden en aanvullende conditietests en theorielessen als uitbreiding van het pakket zijn mogelijk. Onze trainers zijn altijd in het bezit van Atletiekunie erkende diploma's !

Neem voor meer informatie en /of het maken van een afspraak contact op met Marsel, zijn telefoonnummer is 06-24629440 of mail naar mwiegandbruss@caiway.nl

Trailclinic

Heb je binnen je bedrijf wat fanatiekere hardlopers dan kan een uitstapje naar trailrunning geweldig leuk zijn om samen te doen.

Volg een clinic "trailrunning"met je collega's.

Wat is trailrunning? Trailrunning wil zeggen ‘off-road hardlopen’: door de natuur, over smalle paadjes (Trails) en natuurlijke hindernissen zoals heuvels/bergen, rotsen en beekjes bedwingen.

Marsel Wiegand Bruss is een van de eerste gediplomeerde trailrun trainers van Nederland en kan je er van alles over vertellen en uiteraard klim en daaltechnieken aanleren.

Voor meer informatie over locatie en prijzen kunt u contact opnemen met Marsel,  zijn telefoonnummer is 06-24629440

of mail naar mwiegandbruss@caiway.nl

 


Wij gaven cursussen en of clinic's aan onder andere Intratuin, SNS bank, Go Connect IT